Un politist american, care a fost calcat pe picior de posesorul unui Ferrari Spider 458, ii cere soferului despagubiri in valoare de 10 milioane de dolari.

Pe 4 august, Julien Chabbot, un intreprinzator in domeniul internetului, si-a parcat masina neregulamentar pe o strada din New York. In timp ce un politist ii scria amenda, Chabbot a venit, s-a urcat in masina fara sa spuna un cuvant si a incercat sa plece. Politistul s-a plasat in fata masinii, pentru a impiedica acest lucru si a fost calcat pe picior. Au urmat scene de film, cu scoaterea in forta a "infractorului" din masina si incatusarea acestuia.

Iata ca, la nici o luna de la incident, politistul l-a dat in judecata pe Chabbot, cerand despagubiri de 10 milioane de dolari, pentru "atac de gradul trei cu o arma mortala". Politistul sustine ca "fara a manifesta niciun fel de respect pentru viata lui", Chabbot "l-a lovit cu masina, putand sa-i cauzeze leziuni grave sau chiar moartea".

Avocatul lui Chabbot neaga acuzatiile, afirmand ca "ar fi socat" daca instanta i-ar acorda politistului 10 milioane de dolari, cand "toata lumea a vazut ca acesta nu a fost ranit".

Sursa: apropo.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.