Mihai Bendeac sustine sus si tare ca asistentele tv sunt prostituate si este deranjat de faptul ca "nimeni nu ma crede cand spun ca SUNT FOARTE BOGATE".

Mihai Bendeac nu rateaza nicio ocazie sa le critice aspru pe tinerele aspirante la titlul de "vedeta", cu toate ca lasa de inteles ca are ceva impotriva femeilor. De cativa ani incoace, Bendeac a scris, fie pe blogul sau, fie pe Facebook, ca "pustoaicele de azi ofera numai sex", ba ca "fata de oras e curva de lux a zilelor noastre", marturisind chiar ca multe dintre femeile pe care le-a cunoscut ii provoaca greata.

Ieri, actorul a aruncat din nou cu noroi in doamnele si domnisoarele care apar la tv in calitate de asistente tv. Iata ce parere are despre ele!

"Uneori, ajungi sa apreciezi o fata foarte frumusica, de 18 ani, care recunoaste faptul ca e curva, decat niste balabuste care-si sprijina curul prin studiourile TV si care folosesc termene precum ”asistenta” sau ”vedeta” pentru a inlocui ”prostituata”. Daca toti imbecilii care se uita la toate tarfele astea ce umplu presa mondena si show-urile de dupa-amiaza sau noapte ar afla cati bani au femeile astea, probabil ar intra in soc. Nimeni nu ma crede cand spun ca SUNT FOARTE BOGATE. O tarfa de televiziune poate ajunge la 40-50 de mii de euro pe luna!"

Sursa: apropo.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.