Petrecere mega-securizată la majoratul lui Vanghelie Jr! Maestru de ceremonii, dansatoare şi baie de spumă în piscină. Invitaţii au fost verificaţi, nimeni altcineva n-a avut voie să se apropie de club!
A împlinit 18 ani săptămăna trecută, dar marea petrecere a fost programată astazi la amiază, într-un luxos club din nordul Capitalei.
Alexandru Vanghelie, fiul edilului de la sectorul 5 al Capitalei, şi-a sărbătorit majoratul alături de prietenii apropiaţi, departe de ochi curioşi.
Ingredientele pentru o petrecere reuşită – băutură, dansatoare, piscină, baie de spumă – au fost îndeplinite. Pentru ca nimeni şi nimic să nu deranjeze momentul în care fiul său devine – în cadru organizat – bărbat, primarul sectorului 5 a tocmit mai mulţi paznici chiar decât patricipanţii la petrecere.
Nici musca n-a putut să se apropie de zona în care juniorul şi-a făcut de cap toată dupa-amiaza, iar invitaţii au fost, pe rând, escortaţi în incinta clubului.
Prietenii lui Vanghelie Jr au dansat, au băut, au făcut baie în piscină, iar după amiază s-au retras în restaurant, pentru continuarea petrecerii.
Vezi galeria foto aici : cancan.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.