Cazul taximetristului din Tulcea violat si injunghiat de o clienta pare unul complicat pentru politisti. Agresoarea este acum internata la Psihiatrie si va avea de dat multe explicatii oamenilor legii, intrucat este cercetata pentru tentativa de omor.

Luminita Perijoc este o bruneta focoasa de 30 de ani care este pasionata de Angelina Jolie. Cat timp iubitul ei e la munca in Spania, ea nu sta degeaba, ci si-a facut un cont pe site-urile de matrimoniale, alaturi de alte femei singure din Tulcea aflate in cautare de noi relatii. In momentul in care taximetristul injunghiat a chemat politia, oamenii legii ajunsi in apartametul Luminitei au fost la un pas sa fie si ei injunghiati. "Era intr-o stare de agitatie si a reactionat urat in momentul in care politistii au ajuns acolo. A incercat sa ii loveasca si pe ei, dar a fost linistita fara a produce alte victime. Are probleme psihice, din cate am inteles si, in astfel de cazuri, oamenii prind puteri", a declarat purtatorul de cuvant al IPJ Tulcea, scrie cancan.ro.

Cazul a fost preluat de Parchet, intrucat Luminita Perijoc este cercetata pentru tentativa de omor. In acest moment ea se afla internata la Psihiatrie si va avea de dat explicatii procurorilor. "Colegii nostri vor solicita de la medici documente referitoare la starea ei de sanatate, dupa ce va fi evaluata, pentru a-si putea face o imagine clara", a mai spus purtatorul de cuvant al IPJ.

Luminita Perijoc a fost internata in spital dupa ce a violat si injunghiat un taximetrist pe care il chemase sa ii aduca mai multe comenzi acasa. Victima, Nicolae Stan, se afla de asemenea internata in spital.
Sursa: bzi.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.