O viaţă sexuală cu adevărat fericită şi împlinită nu se bazează numai pe partidele de sex cât mai dese dar şi pe atingerea orgasmului în mod regulat şi repetat. Dacă reprezentanţii sexului masculin ajung mai uşor la orgasm nu acelaşi lucru se poate spune şi despre femei care necesită ceva mai mult efort.
Iată cum poţi să-ţi aduci partenera în culmea plăcerii:
Comunicarea este esenţială
Să ştii să spui lucrurilor pe nume şi să o faci să ţi se „deschidă" este important chiar şi atunci când vine vorba de sex. Ca să faci să urle de plăceri trebuie mai întâi să aflii ce şi cum îi place să i se facă în pat.
Dacă iubita ta este mai timidă din fire o poţi încuraja să-şi exprime fanteziile şi dorinţele sexuale arătându-ţi cum îi place să fie atinsă.
Pune punctul pe G
Punctul G chiar există, nu este doar un mit. Chiar dacă localizarea nu este foarte precisă şi diferă de la caz la caz, acest mic ţesut nervos de mărimea unui bob de mazăre, din spatele osului pubian este poarta rapidă spre plăcere.
Majoritatea reprezentantelor sexului feminin se bucură de senzaţii sexuale intense în momentul în care acest loc intim este atins. Din păcate punctul G trebuie căutat.
Noutatea, cel mai puternic afrodiziac
Se spune că noutatea este cel mai puternic afrodiziac în dormitor. Chiar dacă sunteţi de ceva timp împreună şi aţi găsit deja poziţiile în care vă simţiţi cel mai bine asta nu înseamnă că nu trebuie introduse în ritualul erotic poziţii şi practici noi. Pofta vine mâncând!
Flirt la telefon
Este foarte important să-i stârneşti simţurile înainte de a fi ajuns în pat. De exemplu poţi să-i pregăteşti terenul cu câteva sms-uri incitante care o vor face să anticipeze clipele de plăcere ce vor urma.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.