Bianca Dragusanu a vorbit pentru prima data despre ceea ce s-a intamplat in emisiunea "Serviti, va rog" si despre acuzatiile ca acolo a demonstrat ca ar fi "fitoasa", scrie libertatea.ro.

"Am spalat toaletele, am curatat adaposturile animalelor, am hranit animalele, am impartit fluturasi pe plaja timp de patru ore, cand afara erau 40 de grade, am facut curatenie in rulotele proprietarilor, am spalat pe jos, am spalat rufe si toate aceste lucruri m-au adus la epuizare. De aceea, au existat momente in care am spus ca nu mai pot, tocmai pentru ca am fost foarte solicitata fizic. Dupa cum ati vazut, colegii mei de echipa nu s-au plans de mine, au vazut ca i-am ajutat cm am putut. Trebuie sa fii si haios, serios, rabdator si trebuia sa treci prin toate starile. Am fost solicitata atat fizic, cat si psihic. Usor nu mi-a fost (…). L-am facut terorist pe nea Marin pentru ca incerca sa ma extenueze din toate punctele de vedere, atat fizic, cat si psihic", a explicat Bianca, intr-un interviu acordat site-ului protv.ro.

Vedeta este de parere ca atasamentul micutului Sean fata de ea demonstreaza ca "nu este fitoasa".

"Am fost coplesita de atentia lui si mi-a fost foarte greu cand ne-am despartit, pentru ca intre noi a fost o relatie speciala. Cred ca asta denota ca eu sunt un om sensibil, care a avut grija sa se faca placut. Cred ca asta inseamna ca nu sunt nici fitoasa, nici parsiva, nici rautacioasa", spune Bianca.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.