O adolescenta care fusese data disparuta acum doi ani a reusit sa scape din casa rapitorilor, in aceasta saptamana. Potrivit politistilor fata a fost tinuta captiva, batuta si violata in mod repetat. Mai mult, in acest timp fata a dat nastere unui copil, facut in urma unui viol.

Fata a fost data disparuta pe data de 6 aprilie 2010, in St Louis, Missouri. Avea 15 ani.

Adolescenta a reusit sa fuga intr-un moment de neatentie a rapitorilor si s-a dus direct la o sectie de politie din apropiere, spunandu-le oamenilor legii ca fiul ei inca se afla in casa. O echipa SWAT a intrat in casa, de unde au reusit sa ia copilul si sa aresteze un barbat de 24 de ani, despre care presupun ca este rapitorul si violatorul fetei. De asemenea  politistii au aflat ca mama acestuia, care locuia in aceeasi casa, a fost martora la bataile primite de fata si stia ca este violata. Tot femeia a fost cea care a obligat-o pe tanara sa dea un nume fals atunci cand s-a internat in spital pentru a da nastere.

Adolescenta a declarat ca era batuta si violata aproape in fiecare zi. Ea a mai spus ca a incercat sa fuga de mai multe ori, dar de fiecare data barbatul a prins-o si a adus-o inapoi in casa sub amenintarea unei arme.

Sursa: bzi.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.