Imagini socante surprinse de o camera de supraveghere in comuna Matasari, judetul Gorj. Un politist a batut cu pumnii si picioarele, in plina strada, un sofer. Totul a pornit dupa ce soferul l-ar fi stropit cu masina pe agent, potrivit rtv.net.

Un politist din Matasari, Gorj, a fost filmat in timp ce batea un sofer. Incidentul s-a petrecut pe strada, intr-o zi ploioasa, dupa ce soferul l-ar fi stropit pe agent.

Pe imagini se vede cum politistul asteapta pret de cateva minute in fata unui magazin pentru ca soferul sa iasa, dupa care incepe sa-i imparta pumni si picioare. Victima sustine ca politistul i-ar fi reprosat ca l-a stropit cu masina in momentul in care a trecut pe langa el. Barbatul a cazut la pamant. Dupa ce si-a revenit s-a dus la spital unde a obtinut un certificat medico-legal si a si facut o plangere la inspectoratul de Politie Judetean Gorj.

Reprezentantii IPJ Gorj sustin ca pe numele agentului de ordine publica din Matasari exista cel putin doua plangeri pana in acest moment si s-a inceput o ancheta disciplinara, insa cauza a fost trimisa la Parchetul Judetean Gorj. Cercetarile sunt in plina desfasurare.

Reprezentantii IPJ spun ca politistul nu este la prima abatere, dar de fiecare data asupra acestuia nu s-a pornit o ancheta disciplinara.
Sursa:bzi.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.