Bianca Drăguşanu îşi aminteşte cu plăcere de momentele în care l-a cunoscut pe Cătălin Botezatu, cel datorită căruia a devenit cunoscută în showbiz. Ea spune că pe atunci era "durdulie" şi că ea a fost cea care a făcut primul pas pentru că îşi dorea să îl aibă.

"L-am cunoscut pe Cătălin Botezatu la un casting. M-am băgat în seamă, ăsta-i adevărul! Nu ştiam ce-mi doream de la el, dar ştiam că vreau să fiu cu el. Auzisem zvonuri cum că ar fi bisexual, dar mi-am zis că nu sunt suficient de femeie dacă nu-l fac să mă iubească. Eu l-am provocat! 'Blonda lui Bote' a avut o greutate stabilă de 65 de kilograme. Mă simţeam 'durdulie'.Trebuie să fac multe schimbări în viaţa mea şi pe plan personal, şi pe plan profesional. Nu vreau să rămân prototipul asistentei sexy şi tâmpe, vreau m i mult. Acum, priorităţile mele sunt eu şi cariera mea" a spus Bianca.

Cât despre operaţiile estetice care sunt un mister pentru toată lumea, roşcata recunoaşte că a apelat la silicon şi la botox, dar că acest lucru nu este unul rău.

"Înnebunesc când aud că 'Mamă, Bianca e de plastic'! Cu ce sunt eu mai operată decât toate vedetele de la noi? Am şi eu silicoane, ca atâtea altele. Mi-am îndreptat dinţii şi mi-am scos aluniţele de pe faţă – dar aste-as lucruri de bun simţ, şi le face toată lumea. Aaa, şi mi-am făcut botox! După 30 de ani, o injecţie cu botox e normală, zic eu, nu există tinereţe fără bătrâneţe. Cine spune că a folosit o cremă-minune ca să-şi astupe ridurile …minte, te rog să mă crezi! Nu există miracole. Atât! Astea-s toate marile mele operaţii estetice! Eu nu m-am dus în America să dau 80.000 de dolari să-mi scot o pereche de coaste sau să-mi fac cine ştie ce altă nebunie. N-am nici bani, nici nevoie!" a dezvăluit fosta iubită a lui Cristea pentru revista TABU.

Sursa: cancan.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.