Bianca Drăguşanu: «Înnebunesc când mi se spune femeia din plastic»

Roşcata susţine că nu are multe operaţii estetice şi se enervează când oamenii o acuză pe nededrept.

Bianca Drăguşanu susţine că singura operaţie pe care o are este cea de mărire a sânilor, însă oamenii sunt de altă părere. Cei mai mulţi atunci când o văd pe Bianca cred că are mai multe intervenţii chirurgicale şi mulţi s-au grăbit să-i pună eticheta de "femeia din plastic.

"Înnebunesc când aud că 'Mamă, Bianca e de plastic'! Cu ce sunt eu mai operată decât toate vedetele de la noi? Am şi eu silicoane, ca atâtea altele. Mi-am îndreptat dinţii şi mi-am scos aluniţele de pe faţă – dar aste-as lucruri de bun simţ, şi le face toată lumea. Aaa, şi mi-am făcut botox! După 30 de ani, o injecţie cu botox e normală, zic eu, nu există tinereţe fără bătrâneţe.

Cine spune că a folosit o cremă-minune ca să-şi astupe ridurile …minte, te rog să mă crezi! Nu există miracole. Atât! Astea-s toate marile mele operaţii estetice! Eu nu m-am dus în America să dau 80.000 de dolari să-mi scot o pereche de coaste sau să-mi fac cine ştie ce altă nebunie. N-am nici bani, nici nevoie!" a Bianca pentru revista TABU.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.