Societatea EON Gaz Targu Mures a primit o sesizare mai putin obisnuita din partea unei femei din satul Gura Ariesului, judetul Alba. Clienta a reclamat faptul ca angajatul care citeste contorul sau verifica instalatia, pe care il numeste "armasar nepotolit sexual", ii propune "sa faca sex cu el" pe bani, scrie click.ro.

"De cate ori vine la citit la contor sau la verificari de gaze, imi propune sa fac sex cu el. Dar numai in timpul diminetii, in timpul orelor de program, pentru a nu avea probleme acasa. Imi spune ca ma duce cu masina unde vreau eu, ca imi da bani sau euro pentru o partida de amor", sustine Liana Colcer in sesizarea transmisa conducerii EON Gaz Targu Mures, in iulie 2012.

Barbatul i-ar fi spus ca alte femei au fost de acord si ca daca ea il mai refuza ii inchide gazul. "Victima" angajatului de la societatea distribuitoare de gaze naturale i-a povestit soacrei sale prin ce trece. Urmarea a fost ca sotul a batut-o de mai multe ori pe femeie, care se considera nevinovata.

Liana Colcer a refuzat sa comenteze plangerea pe care a semnat-o. S-a marginit sa spuna doar ca "totul s-a rezolvat". La randul lor, reprezentantii Eon Gaz sustin ca au investigat sesizarea si ca acuzatiile aduse angajatului sunt nefondate.
Sursa: bzi.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.