An de an, la Mamaia e cate-un scandal. Anul acesta, Elena Carstea trebuia sa fie surpriza placuta de la Festivalului de Muzica Usoara Mamaia, dar e mai degraba surpriza neplacuta! Cand era pe picior de plecare spre Romania, indragita solista a fost informata ca, daca lipseste de la jobul din America, va pierde doi ani de studii. Cristian Faur a fost nevoit sa gaseasca la foc automat o alta solista care sa-i interpreteze piesa, "Toata iubirea ta", scrie click.ro.

Compozitorul Cristian Faur si Elena Carstea (50 de ani) au vrut sa faca o surpriza frumoasa in acest an la Festivalului de Muzica Usoara Mamaia.

Faur i-a compus artistei piesa "Toata iubirea ta", iar Elena trebuia sa o interpreteze la concurs. Ei bine, chiar atunci cand era pe picior de plecare din SUA, Elena Carstea a fost informata de medicii de la clinica unde profeseaza ca asistenta la radiologie ca nu poate lipsi de la cursuri in perioada festivalului. Asa ca, Faur a fost nevoit sa gaseasca inlocuitor care sa-i cante piesa, insa… nu pe oricine! Elena Carstea a avut ultimul cuvant de spus.

"Elena era surpriza festivalului din acest an. Din pacate nu a putut sa ajunga, iar cu trei-patru zile inainte de concurs a trebuit sa gasim pe altcineva. Elena a spus ca doar Carmen Radulescu o poate canta. Ca atare, Carmen ca canta piesa Toata iubirea ta", a declarat Cristian Faur, pentru Click!

Astfel, aseara, in locul Elenei Carstea, a urcat pe scena teatrului "Soveja" din Constanta, Carmen Radulescu (48 de ani), care a interpretat la sectiunea Creatie melodia compusa de Cristi Faur, "Toata iubirea ta".

Stabilita de cinci ani in Florida, Elena Carstea este mai fericita ca niciodata. Si-a revenit aproape complet dupa operatia de anevrism cerebral, suferita in 2009, intr-o clinica din America, are un sot care i-a fost alaturi si la bine si la greu, Glenn Muttart, iar cele doua fete infiate, Adriana (16 ani) si Sanda (13 ani), ii umplu inima de bucurie. Solista lucreaza ca asistenta intr-o clinica din Florida, insa este nerabdatoare sa revina cat de curand in tara ca sa cante, cu Faur, cateva piese.

Surasa : bzi.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.