Desi sotia lui a lasat de inteles ca-i poate vizita pe cei mici daca vrea, afaceristul a preferat sa se tina la distanta, dar si-a trimis "in inspectie" soferul.
Sub pretextul ca trebuie sa-i inapoieze Adrianei lucrurile trimise de sotul ei, soferul lui Silviu Prigoana si-a facut de lucru prin vila din Pantelimon, unde sta vedeta, si a inceput sa fotografieze interiorul, fara a cere acceptul gazdei, lucru care a deranjat-o la culme pe Bahmu. Cu toate acestea, se pare ca „raportul" pe care l-a facut dupa aceasta vizita, l-a multumit pe seful sau.  

Drept rasplata, Silviu Prigoana i-a dat pe mana soferului sau masina Adrianei, un Audi A6, estimat la aproximativ 50.000 de euro, asta in timp ce vedeta conduce acum o Dacia Duster. Nici Honorius Prigoana, fiul cel mai al deputatului, nu a mai dat niciun semn de cand Adriana Bahmuteanu a plecat de acasa. Singura persoana care s-a interesat de soarta vedetei a fost Corina, iubita lui Honorius, care este foarte apropiata de Adriana. Aceasta a vizitat-o zilele trecute, dorind sa se asigure ca „soacra" ei este bine si oferindu-se sa-i intinda o mana de ajutor in cazul in care are nevoie. Totodata, Corina s-a aratat dornica de a-i revedea pe micutii Maximus si Eduard, cei doi baieti ai sotilor Prigoana, de care tanara este foarte atasata.
Sursa: cancan.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.