Din cei 121 de candidaţi care s-au prezentat la proba scrisă desfăşurată pe 12 octombrie – 82,64% s-au calificat la probele următoare, obținând punctaje egale sau mai mari cu 35 de puncte din maximul de 50 potrivit bistriteanul.ro.

Concursul pentru funcţiile de director sau director adjunct în învăţământul preuniversitar a continuat până ieri cu ultimele două probe obligatorii: între 17 şi 31 octombrie a avut loc la Bistriţa interviul şi evaluarea CV-ului, la care s-au prezentat 102 candidați – conform unui comunicat al Inspectoratului Şcolar Judeţean Bistriţa-Năsăud.

Interviurile şi evaluarea CV-ului ar fi trebuit să se încheie vineri, 27 octombrie, însă comisia de evaluare de la Tiha Bârgăului nu s-a putut constitui, unul dintre membri fiind plecat în străinătate. Am fost informaţi în legătură cu asta, am transmis şi noi acest aspect Ministerului care a fost de acord ca evaluarea să aibă loc luni, 31 octombrie.” a explicat pentru Bistriţeanul.ro Camelia Tabără, şeful ISJ Bistriţa-Năsăud.

Dintre cei 102 candidaţi, la proba de Curriculum vitae au fost admiși 89, iar la proba de interviu – 86.

Dintre cele 114 posturi disponibile la nivel județean, directorii vor ocupa 67, reprezentând un procent de 58,77%. Pentru directori adjuncți s-au ocupat 18 posturi din 37, reprezentând un procent de 48,64%, mai informează Inspectoratul Şcolar Judeţean.

Pe 18 noiembrie vor fi afişate primele rezultate ale concursului, urmând ca între 21 şi 23 noiembrie să aibă loc depunerea contestaţiilor, care vor fi soluţionate între 24 noiembrie şi 9 decembrie 2016, mai arată sursa menționtă. Afişarea rezultatelor finale se va face pe 16 decembrie 2016, după care va avea loc şi validarea în Consiliul de Administraţie al Inspectoratului Şcolar a rezultatelor finale şi transmiterea acestora la minister.

Tersanski Gabriel – candidat pentru funcţia de director al Liceului Tehnologic din Feldru nu s-a mai prezentat la probele de interviu şi evaluare a CV-ului – ceilalţi candidaţi declaraţi respinşi fiind Jauca Marioara Felicia (candidat pentru funcţia de director la Şcoala Gimnazială din Tiha Bârgăului), Simona Marchiş (candidat pentru funcţia de director al Şcolii Gimnaziale din Chiuza), Avram Claudia Domnica (candidat pentru funcţia de director al Şcolii Gimnaziale din Dumitra), Turcu Marcela (candidat pentru funcţia de director al Şcolii Gimnaziale din Şieu Măgheruş), Morariu-Ciot Radu (candidat pentru funcţia de director al Şcolii Gimnaziale din Tureac), Raţiu Ioan (candidat pentru funcţia de director la Liceul Tehnologic “Liviu Rebreanu” din Maieru), Szilagyi Ioana (candidat pentru funcţia de director al Şcolii Gimnaziale din Negrileşti), Jancsika Luciana Cornelia (candidat atât pentru funcţia de director cât şi pentru cea de director adjunct al Centrului Şcolar de Educaţie Incluzivă şi nereuşind să obţină punctajul pentru niciunul dintre posturi), Mureşan Adriana (candidat pentru funcţia de director adjunct la Liceul Sfânta Maria din Bistriţa), Daniel Gavril Lişcan (candidat pentru funcţia de director adjunct la Liceul Sfânta Maria din Bistriţa), Ana Pintea (candidat pentru funcţia de director la Şcoala Gimnazială din Silivaşu de Câmpie) şi Sasu Daniel Zaharie (candidat pentru funcţia de director la Şcoala Gimnazială “Enea Grapini” din Şanţ).

Rezultatele înainte de contestaţii precum şi punctajul obţinut de fiecare candidat pot fi consultate pe site-ul ISJ.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.