Cristina Spătar şI soţul ei, Alin Ionescu, se află pe ultima sută de metri cu pregătirile pentru botezul fetiţei lor, Aida Maria. Petrecerea se anunţă a fi una cu adevărat grandioasă, cu delicatese mediteraneene, muzică populară interpretată de cei mai râvniţI solişti şI şampanie care va curge în valuri. Numai Connect-R a refuzat invitaţia la botez, din motive obiective, însă.
În urmă cu două zile, Cristina a mers la restaurant pentru a degusta meniul şI este foarte încântată de rezultat: "Noi facem petreceri mari, cu peste 300 de invitaţI şI trebuie să fie toţI mulţumiţi. Am ales aperitiv mediteraneean, cu mozarela, somon, gamberi, prosciutto, dar vom avea şI miei la proţap şI sărmăluţe. Doamne, dar sunt nişte sarmale aşa de bune, nu mi-a venit să cred. Tortul va fi alb, cu cremă de lămâie", a povestit solista, pentru CANCAN.

Atmosfera va fi întreţinută de mulţI cântăreţI de musică populară şI, din păcate, artistul cel mai dorit de către Cristina nu a putut ajunge: "Vor cânta Petrică Mâţu Stoian, Mariana Ionescu Căpitănescu, Maria Ciobanu şI un taraf din Chişinău. Eu mi l-am dorit mult pe Connect-R, însă ne-a refuzat din cauză că are agenda foarte încărcată şI nu a avut cum să ajungă. Are foarte multe concerte în această periodă. Va veni şI Anamaria Ferenţ, mă bucur mult că se află în ţară", ne-a mai spus cântăreaţa. Micuţa Aida Maria va avea două perechi de naşI, Nicolae Botgros şI soţia lui şI Nae Manea şI partenera lui, dar şI două moaşe, fiecare dintre cele patru cumpărându-I câte o ţinută, astfel încât mămica nu s-a hotărât cu ce-şI va îmbrăca fetiţa: "E bine că vor face cu rândul la biserică, la ţinut în braţe. E grea, are şapte kilograme şI jumătate, dacă aţI auzi-o cum urlă când îi este foame". Pentru evenimentul care va avea loc sâmbătă, Cristina şi-a achiziţionat două rochiţe de firmă, ale căror preţuri nu au fost deloc de neglijat.
Sursa: cancan.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.