Au fost colegi aproape trei ani de zile sI nu mai fac echipa de luni bune. Pana de curand, Bianca Dragusanu si Mircea Stoian nu erau nici prieteni, nici dusmani, ci doar fosti colegi la Antena 1.

Recent insa, dupa ce a fost ejectat din echipa lui Capatos, Stoian a inceput sa o atace dur pe ex-asistenta TV. Ultimul tir de jigniri a fost lansat in urma cu doua zile pe contul lui personal de Facebook, imediat dupa vizionarea unui show TV al carei protagonista a fost Bianca:

"M-am uitat la "Serviti, va rog". Acolo, in conditii de stres si de munca in echipa se vede caracterul fiecaruia. Biencuta, manca-i-ar cine stiu eu de la Brasov silicoanele, a dat cu mucisorii in fasole, draga de ea. Danseaza, dar nu stie sa danseze, face moda, dar nu stie care sunt culorile calde si reci, (in mintea ei or fi culorile de vara si de iarna). E desteapta de nimereste perfect gropile ale adanci de pe marginea drumului din Calan, dar are replica la toate. In concluzie e o diva perfectisima si aidoma Monicai Gabor, trebuie platita de noi toti, pentru ca exista".

Desi a ignorat atacurilor anterioare, Bianca nu a mai rabdat si a tinut sa-i dea replica fostului ei coleg, sugerandu-i voalat ca nu stie cu cine se pune:

"Sunt mirata ca un om care isi vorbeste fostii colegi fara remuscari sI fara scrupule poate sa aduca in discutie cuvantul "echipa". Asta apropo de faptul ca la "Serviti" trebuia sa fac echipa. Dupa cum s-a vazut colegii mei nu s-au plans de mine,dar se plange el… Pe Stoian l-am analizat cu atentie in ultima saptamana si am observat ca are niste frustrari interioare foarte mari si se leaga de "pestisorii" mici si oarecum vulnerabili, ca sa-si descarce ura si revolta pe care o simte fata de marele "rechin" pe care-l uraste cu adevarat: Capatos. Capatos, care pentru el este un om prea inteligent ca sa-l poata ataca si foloseste aceasta penibila stategie de a lovi pestisorii din jurul rechinului. Nu este de inteles, cum o persoana care se presupune ca a facut parte dintr-o eschia, primul lucru pe care-l face cand este dat afara este sa loveasca, Asta ii arata de fapt caracterul, sufletul si mintea perversa, cu care a incercat sa induca ineroare o intreaga "echipa"… Asta arata cat de periculos poate fi un astfel de om. Insa, din pacate pentru el, ma subestimeaza!".

Sursa: cancan.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.