Prim-adjunctul inspectorului şef la Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Bistriţa-Năsăud, colonel Iacob Fătu a trecut în rezervă odată cu ieşirea sa la pensie. Joi, 27 octombrie, la sediul IJJ Bistriţa-Năsăud, a avut loc activitatea dedicată trecerii în rezervă, desfăşurată în prezenţa cadrelor inspectoratului.

 

Ofiţer cu o activitate meritorie în Jandarmeria Română, colonel Iacob Fătu s-a pensionat după 33 de ani de activitate desfăşurată în domeniul ordinii şi siguranţei publice. În prezenţa cadrelor, inspectorul şef al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Bistriţa-Năsăud, domnul col. Florin Furnea, a dat citire ordinului de trecere în rezervă”, transmite un comunicat al Compartimentului Informare, Relaţii Publice şi cu Publicul al IJJ BN.

Colonel Iacob Fătu a ocupat funcţia de prim adjunct al inspectorului şef timp de trei ani, după ce cu opt ani înainte fusese numit ca şef Serviciu Ordine şi Siguranţă Publică.

Prin intermediul inspector şef col. Florin Furnea, jandarmii bistriţeni i-au adresat un mesaj de rămas bun şi mulţumiri pentru întreaga activitate desfăşurată în cadrul inspectoratului”, se mai arată în comunicat.

1 COMENTARIU

  1. Un COLONEL de exceptie este D-nul FATU. Am colaborat excelent de cateva ori. Va doresc stimate DOMN, VIATA LUNGA si frumoasa ! LA MULTI ANI !!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.