Incredibil! Andreea Spătaru acuzată că a fugit dintr-un hotel din Grecia fără să plătească! Iubitul ei: "Dacă reprezentanţii hotelului demonstrează că am tras ţeapă, sunt dispus să le plătesc şI 5.000 E"
Reprezentanţii unui hotel din insula grecească Zakyntos susţin că Andreea Spătaru şi Sorin Capone au fost protagoniştii unei scene care ar putea arunca o lumină nefavorabilă asupra turiştilor români în ochii grecilor.
Potrivit declaraţiilor angajaţilor complexului Zante Park din Laganas, Zakyntos, cei doi ar fi plecat acasă pe furiş, lăsând consumaţia de la mini-bar şI room-service neachitată. "La camera 335, închiriată pe numele Andreea Spătaru, nu s-a achitat consumaţia de la mini-bar şi room-service. Paguba se ridică la peste 300 de euro. Când au plecat, cei doi nu au trecut pe la recepţie. Nu i-a văzut nimeni", ne-a declarat dezamăgit un reprezentant al complexului de patru stele. Contactat telefonic, Sorin Capone, iubitul Andreei Spătaru s-a arătat extrem de surprins de aceste acuzaţii.
"Noi suntem cei care ne-am putea arăta nemulţumirea. Am plătit o grămadă de bani pe o cameră cu pat matrimonial şI ne-am trezit în una cu trei paturi. Când am vrut să o schimbăm, cei de la recepţie ne-au spus că hotelul e plin şI că, dacă s-ar găsi o cameră ar trebui să plătim un supliment de 40 de euro pe zi. Nu ne-au găsit aşa că am rămas în cea cu trei paturi. Probabil că de aici a pornit neînţelegerea şI au ajuns ei la concluzia că mai aveam ceva de plătit când am plecat, căci, câte sucuri am fi putut bea de la mini-bar ca să plătim 300 de euro? Plus că nu aş fugit niciodată dintr-un hotel pentru suma asta. În ultima zi, nota de la mini-bar era de 34 de euro şI am lăsat 50. Altceva nu am consumat. Dacă reprezentanţii hotelului demonstrează că am tras ţeapă, să mă dea în judecată, să-mi facă reclamaţie şI sunt dispus să plătesc şI 5.000 de euro", ne-a declarat indignat de întreaga situaţie Sorin Capone.
Sursa: cancan.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.