Petrecăreţ nevoie mare cu apucături pregnante de burlac, chiar şI în perioada sarcinii Ralucăi, Pepe s-a schimbat la 180 de grade după venirea pe lume a primului său copil.

Pepe rolul tată: transformat
Data de 15 august 2012 s-a transformat în cea mai frumoasă "Sunt fericit!", spune pe nerăsuflate artsitul, iar asta se simte invariabil în vocea lui. După naşterea Mariei, Pepe a fost complet năucit. Timp de două zile nu a pus geană pe geană. "O priveam fără încetare. Nu mă mai săturam privind-o. Au fost două zile plin eîn care nu am dormit deloc. Apoi, m-am mai liniştit şI am început să iau lucrurile unul câte unul, cum veneau", ne-a mărturisit Pepe. Cântăreţul este foarte implicat în îngrijirea bebeluşei şI ar face mai mult decât este lăsat să facă: "Nu schimb scutece şI nu particip la băiţă, pentru că nu am loc de Raluca şI de bunici. O ţin însă pe piept când adoarme şI o bat pe spate după ce mănâncă. M-am transformat din latino-lover în latino-father".

Deşi Maria este foarte fragilă, Pepe nu a avut nicio emoţie în a o manevra. "Sunt obişnuit cu bebeluşii. Mi-am ţinut în braţe toţi nepoţii. Pe Maria am luat-o din prima zi", ne-a mărturisit el. Deşi mulţi ar fi zis că după naşterea fetiţei s-a zis cu nopţile liniştite ale lui Pepe, artistul îi contrazice: "Dorm perfect şI parcă mă odihnesc mult mai bine decât până acum. Maria are pătuţul lângă patul nostru şI nu ştiu cum face Raluca de nu o aud când se trezeşte".
Sursa: cancan.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.