Președintele PNL Bistrița-Năsăud, Robert Sighiartău, cap de listă la alegerile pentru Camera Deputaților din acest an, acuză lipsa de profesionalism a conducerii ADI Apă-Canal. El a declarat vineri, într-o conferință de presă la sediul partidului, că datorită incompetenței anumitor oameni, numiți pe funcții doar pe criterii de simpatie sau apartenență politică, s-a ajuns în situații critice, dând exemplu situația alimentării cu apă a orașului-stațiune Sângeorz-Băi și ieșirea Primăriei Ciochiș din ADI Apă-Canal.

 

Pentru ca vorbim de profesionalizare, vreau să aduc în discuție o problemă, pe care mai mulți primari PNL, dar și de la PSD, mi-au sesizat-o cu privire la ADI Apă-Canal. Acolo există o problemă majoră, și vă dau exemplu situația din Sângeorz-Băi, unde s-a dispus reproiectarea proiectului de alimentare cu apă potabilă a orașului. La Sângeorz-Băi problema a rămas în continuare nerezolvată. Mai mult, ați văzut că și primarul din Ciochiș a decis să iasă din ADI Apă-Canal, pentru că nu s-a făcut nimic pentru ca acea comună să înainteze în proiectele pe care ei le au”, a spus Robert Sighiartău.

Liderul liberalilor bistrițeni a mai precizat că nu are o problemă ca un anumit candidat pentru un anumit post să aibă anumite simpatii politice, dar important este să fie o persoană competentă.

Eu cred că am trecut la un alt stadiu al politicii. Pierdem bani, inclusiv finanțări europene, pentru că mulți sunt neprofesioniști și incompetenți pe funcțiile pe care le ocupă. Fac un apel la toate partidele politice, oamenii care au soluții să se adune și să găsească pentru fiecare problemă soluția cea mai bună”, a mai spus președintele PNL Bistrița-Năsăud, într-un apel către partidele politice din județ de a trece peste orgolii când vine vorba de competența persoanelor numite în funcții de conducere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.