Iti amintesti de ultima petrecere la care trebuia sa te costumezi? Cu siguranta ai petrecut ceva timp gandindu-te in pielea carui personaj sa intri. De acum incolo, de Halloween sau cu ocazia oricarui eveniment de acest gen, vei stii exact ce tinuta sa abordezi – in functie de zodia ta!
Berbec
Semn zodiacal de foc, Berbecul este guvernat de Marte, care semnifica individualism, actiune si agresivitate. Te poti costuma in amazoana sau, avand in vedere ca trasatura ta definitorie este curajul, in politista ori Wonder Woman.
Taur
Semn fix, de pamant, Taurul este recunoscut pentru frumusetea si senzualitatea sa, dar si pentru iubirea pe care o poarta fata de orice reprezentare a naturii. Cele mai bune tinute pentru tine sunt cele de Miss sau cele care evoca plante. De exemplu, poti confectiona o piesa vestimentara care sa sugereze floarea ta favorita.
Gemeni
Zodie duala, Gemenii sunt prinsi de obicei intre doua extreme si de cele mai multe ori sunt indecisi. Este un semn zodiacal androgin, asadar cu putin curaj te poti costuma in… barbat.
O alta varianta ar fi pur si simplu purtarea unui tuxedo feminin – ca tot e in tendinte in acest sezon. Nu e o idee rea nici sa iti iei cea mai buna prietena si sa va imbracati la fel, ca niste gemene.
Rac
Specialistii in astrologie spun ca Racii isi iubesc patria, asadar iti poti exprima atasamentul national purtand un steag , infasurat in jurul corpului si prins cu o curea in talie. Un costum in forma de hot dog, inghetata sau banana sunt cateva idei amuzante pentru nativii acestei zodii, reflectand pasiunea lor pentru delicatesele culinare.
Leu
Se stie ca Leii atrag toate privirile si stiu cum sa se afle mereu in centrul atentiei. O costumatie previzibila ar fi chiar una care sa reprezinte un leu sau o pisica. Totodata, poti alege sa intri in pielea unei vedete, a unui personaj celebru, a unei regine. In orice caz, costumatia trebuie sa sugereze cea mai pregnanta trasatura a ta, aceea de invingatoare.
Fecioara
Acest semn zodiacal este asociat de multe ori cu zeita roadelor pamantului, Demeter. Asadar, o varianta potrivita pentru tine ar fi sa iti confectionezi o coronita din plante  si sa porti o rochie lunga, in culori pamantii, pentru a evoca imaginea unei zeite a naturii si pentru a sublinia si faptul ca feminitatea este punctul tau forte.
Balanta
Esti echilibrata si onesta, iar cel mai simplu ar fi sa alegi un costum de judecator, care sa simbolizeze echitatea. Esti recunoscuta si pentru simtul estetic deosebit, asadar poti alege sa fii un fashion guru sau designer. Tinand cont ca planeta ta guvernatoare este Venus, poti lua in calcul si varianta unui costum de zeita iubirii.
Scorpion
Detectivul zodiacului, Scorpionul este recunoscut pentru abilitatile lui de a investiga si de a lamuri situatiile atunci cand adevarul nu vrea sa iasa la iveala.
Costumeaza-te in Nancy Drew sau poti alege varianta opusa – o membra a unui clan mafiot, cunoscut fiind faptul ca Scorpionii isi folosesc abilitatile si in… mediul interlop.
Sagetator
Aventurierii zodiacului, Sagetatorii vor avea intotdeauna neprevazutul ca prioritate. Pregateste-ti o tinuta Lara Croft, care sugereaza spiritul liber, determinarea si ambitia. Poti incerca si costume de clovn, pentru ca nu exista Sagetatori care sa nu stie ce este simtul umorului si carora sa le displaca glumele si situatiile amuzante.
Capricorn
Capricornul este un semn zodiacal cardinal, feminin, iar nativii sai sunt caracterizati de rabdare, perseverenta si ambitie. Te pricepi la afaceri si cel mai bine te-ar prinde un look de business woman. Nu ai nevoie decat de niste pantofi stiletto, o fusta creion, o geanta office si bijuterii minimale.
Varsator
Vizionari si avangardisti, Varsatorii sunt cei care vor sa exploreze si "alte lumi". Daca iti surade idea, costumeaza-te intr-un personaj din viitor, un extraterestru sau un astronaut. O varianta mai feminina ar fi un  costum fashion-forward, care sa cuprinda elemente vestimentare inovatoare, in stil futurist. Te poti inspira din colectiile Versace, Viktor & Rolf sau Sonia Rykiel.
Pesti
Guvernat de Neptun, acest semn zodiacal este caracterizat de mobilitate si este asociat cu lumea marina. Costumul ideal pentru tine este unul de sirena, care sa simbolizeze pe de-o parte o frumusete nepamanteana, si pe de alta parte sensibilitatea si flexibilitatea care te caracterizeaza. Introspective si cu un simt artistic dezvoltat, femeile Pesti pot opta si pentru outfit-uri de balerina sau pictorita.
sursa: cosmopolitan.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.