Duminică, 9 octombrie, începând cu ora 13, se va da startul în Parcul Municipal din Bistrița pentru „Campionatul jocurilor de echipă”. Acțiune organizată de asociația Tineri pentru Comunitate, campionatul are un scop caritabil, banii colectați fiind utilizați în cadrul unor proiecte de dezvoltare comunitară și educaționale.

 

Proiectele noastre vizează încurajarea elevilor să frecventeze școala și își propun să prevină abandonul școlar timpuriu, prin oferirea de alternative educaționale atractive. Printre școlile care au beneficiat de proiectele noastre se regăsesc Școala Gimnazială Dumitrița, Școala Gimnazilă Budacul de Jos și Școala Gimnazială Șieu-Măgheruș”, se arată într-un comunicat de presă al asociației.

Concursurile derulate în cadrul campionatului vor fi pe categorii de participanți, respectiv 7-11 ani, 12-16 ani, 16-19 ani și studenți. Taxa de participare este de cinci lei pentru un participant. Preînscrierile se pot face pe pagina de facebook a evenimentului, iar înscrierile în ziua stabilită pentru desfășurarea campionatului.

Campionatul are drept public țintă sectorul tineret, însă în măsura în care vom avea solicitări, vom desfășura jocurile și pentru echipe ce reprezintă instituții, societăți sau grupuri de părinți. Jocul de echipă nu are vârstă și nu cunoaște prejudecăți”, mai spun organizatorii evenimentului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.