În perioada 7-10 octombrie, Asociația „Armonia” din Bistrița organizează o nouă ediţie a Festivalului “Bistriţa Armonia Jazz”. Deschiderea va avea loc vineri, de la ora 16:00, în Clubul Cosbook al Biblioteci Județene „George Cosbuc”.

 

Activitățile se vor desfășura în mai multe locații, după următorul program:

  • 7-9 octombrie, Masterclass “Bistriţa Armonia Jazz”, la Liceul de Muzică “Tudor Jarda” Bistriţa, workshop-uri cu „Bigg Dimm A ’Band” și cursuri pentru interpretare vocal-instrumentală, coordonate de către lect. univ. dr. Răzvan Metea (Academia de Muzică Gheorghe Dima din Cluj-Napoca), pentru elevi şi tineri interesaţi să se perfecţioneze în studiul jazz-ului
  • 8-9 octombrie, între orele 10:00 – 20:00, în Parcul municipal din Bistrița, reprezentări artistice şi muzicale, „street food festival”, “târg meșteșugăresc”, standuri expoziționale și cu vânzare, zonă pentru hamace și fotolii “bean bags”, reprezentări teatrale, activități muzical-sportive, spaţii special amenajate pentru tineri, copii și părinți, ateliere în aer liber şi workshopuri de creaţie, activități de divertisment, “Biblioteca – BeanBagBooks in the park” și o activitate surpriză organizată de către Biblioteca județeană „George Cosbuc” pe durata celor două zile, “Babywering Fitness” cu Școala Mamei “Samas” Bistrița, “Space in children’s vision” dedicată Săptămânii internaționale a spațiului cosmic, “Culori muzicale” – atelier de pictură pentru copii organizat de către “Scenica, poarte spre arte”

Atmosfera pe durata celor două zile va fi întreținută de DJ Bamfy, Dance Star Academy, Reborn Dance, Școala de dans BNRitm, Cheers All Stars, actorul Mihai Amarie, Ralph – voce, Matei Crețiu Codreanu – saxofon, actorul Adrian Strâmtu cu un program inedit de steep, trupa de jazz Essential Notes, Ilinca Forna & band, Ovidiu Județ – saxofon, Cristi Copaciu & band și Bălașa Percussion care v-or încheia programul Festivalului în Parcul municipal, duminică, 9 octombrie, cu un concert inedit și filmarea unui videoclip. Festivalul se va încheia luni, 10 octombrie, ora 19:00, în sala de spectacole a Palatului Culturii din Bistrița, cu un Concert de Jazz susținut de către tinerii artişti prezenţi la Masterclass, elevi și profesori, împreună cu invitaţii de la “Bigg Dimm A ’Band”.

Proiectul, inițiat de către Asociația „Armonia” Bistrița, este cofinanțat din bugetul local al muncipiului Bistrița și are ca parteneri Palatul Culturii, Liceul de Muzică “Tudor Jarda”, Biblioteca Județeană „George Cosbuc” și Centrul Județean pentru Cultură Bistrița-Năsăud. Evenimentul, ajuns la a doua ediție, este susţinut de Fundația Cultural Umanitară “Henri Coandă” Bistrița, Camera de Comert și Industrie Bistrița-Năsăud, Pensiunea „Miracolo”, Restaurant “Rapsodia”, Pizzeria „Tonigth”, TMK, Școala Mamelor “Samas”, „Newart of BodyGym” și o echipă de voluntari, având ca sponsori principali societățile “Teraplast” și „Leoni Wiring Systems” din Bistrița.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.