Andreea Esca, ironizată în ultimul hal
Andreea Esca a postat pe reţeaua de socializare o imagine din vacanţa petrecută în Statele Unite. Fanii ştiristei de la Pro TV au «explodat» când au văzut fotografia! Sute de comentarii s-au scris despre sejurul vedetei, mulţi dintre internauţi criticând-o dur pe realizatoarea de ştiri!

Andreea Esca nu s-a putut abţine să nu realizeze câteva imagini din sejurul petrecut în America, Routte 66. Mulţi dintre admiratorii nu s-au arătat încântaţi de privelişte. Ba mai mult, au inronizat-o pe ştiristă.

«Nu stiu ce vedeti ireal la niste nisipuri si roci? Chiar nu e impresionant. Daca era un peisaj montan, liziera unei paduri, un rau etc as mai fi inteles. Dar un peisaj arid? Gusturile nu se discuta, e adevarat; dar nici sa ne prezinti cioara drept privighetoare»

«De Esca şi Băsescu nu mai scăpam.Are si fani!!! Dumnezeule…»

«Da, ireal e faptul că ai un salariu exorbitant şi zilnic la ora 7 vorbeşti despre mizerii şi sărăcia lucie ce ne defineşte momentan ca naţiune. Adevărat când spun, ireal e faptul că în loc să afişezi atâta ipocrizie la tv mai bine ţi-ai lua o vacanţă permanentă! Câţi orfani ai ajutat anul asta înainte de vacanţă asta "ireală" , sau tu nu ai astfel de procese de constiinţă? Ireal…», i-au scris fanii de pe Facebook Andrei Esca.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.