Participanţii la Şcoala Politică organizată în perioada 8 – 11 septembrie, la Eforie Nord, de către Tineretul Național Liberal au dezbătut politica actuală din România. „Politica trebuie privită ca o profesie şi susţinută de profesionişti, în detrimentul oportunismului politic”, este concluzia tinerilor liberali, transmisă public într-un comunicat al Organizației județene TNL Bistrița-Năsăud.

 

Tema evenimentului de anul acesta, „Tradiţie vs. Oportunism Politic”, este considerată de către tinerii liberali o componentă a construcţiei culturii politice pentru alegătorii din România şi o necesitate în contextul actual, în care formaţiuni politice conjuncturale, neancorate în tradiţie, valori şi direcţie politică, speculează volatilitatea emoţională a unui electorat, de multe ori, insuficient informat.Rădăcinile istorice puternice, longevitatea şi continuitatea sunt bazele pe care trebuie construit viitorul politic al României”, se mai arată în comunicatul TNL Bistrița-Năsăud.

Temele dezbătute în cadrul Şcolii Politice au fost ţinute de invitaţi şi lectori, printre care Vasile Blaga – copreşedinte PNL, Costel Alexe – deputat, copreşedinte al TNL România, Sorin Moldovan – copreşedinte al TNL România, Mihai Voicu – preşedinte PNL Sector 1, Gheorghe Dragomir – preşedinte PNL Constanţa, Gheorghe Falcă – preşedinte PNL Arad, Pirtea Marilen – rectorul Universităţii de Vest Timişoara, Ramona Blaga – secretar executiv TNL, Florin Alexe – deputat, Cezar Preda – deputat.

Organizaţia judeţeană de tineret a PNL Bistriţa-Năsăud a participat la întâlnirea de la Eforie Nord cu o delegaţie formată din 10 tineri. Cu acest prilej a avut loc și şedinţa Colegiului National Director al TNL care a validat în funcţia de preşedinte unic al TNL Bistriţa-Năsăud pe Florin Moldovan, consilier judeţean PNL, respectiv în funcţia de preşedinte executiv al TNL Bistriţa-Năsăud pe Cosmin Moldovan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.