Nicole Kidman şi-a expus corpul de invidiat pe coperta revistei V pentru a îşi promova cel mai nou film „The Paperboy/Băiatul cu ziare”.
Nicole Kidman apare topless pe coperta unei reviste la 45 de ani life

Nicole Kidman – topless pe coperta unei reviste la 45 de ani (foto:iamturbo.com)

Deşi Nicole Kidman stă cu spatele aparatul de fotografiat şi îşi ascunde sânii cu mâinile, fanii actriţei se pot delecta cu posteriorul acesteia ce poate fi admirat în toată frumuseţea în fusta mini purtată de artistă. Prin pictorialul sexy din revista „V” realizat la respectabila vârstă de 45 de ani, Nicole Kidman nu numai că promovează noul film „The Paperboy”, care va fi lansat în ediţie limitată în SUA pe 5 septembrie, dar şi demonstrează că şi la a doua tinereţe are un corp de invidiat chiar şi de femei cu mult mai tinere.

Nicole Kidman, ajunsă la 45 de ani, este mamă a patru copii, doi din fosta căsnicie cu actorul Tom Cruise (Isabella de 19 ani şi Connor de 17 ani) şi încă doi din actuala relaţie cu Keith Urban (Sunday de 4 ani şi Faith de 19 luni). Ea a declarat pentru revista „V” pentru care a pozat că îi este greu să îşi găsească un echilbru între carieră şi viaţa familială şi că „timpul” este cel mai preţios pentru ea.

Conform mediafax, actriţa va fi onorată la cea de-a 50-a ediţie a Festivalului de Film de la New York cu un premiu pentru întreaga carieră. Nicole a spus despre cariera sa că a fost una în care deciziile au fost în general spontană, adăugând că dacă ar fi fost mai strategă din fire, sigur ar fi avut o altă carieră. Actriţa a câştigat premiul Oscar pentru cea mai bună actriţă în 2003 pentru filmul „The Hours”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.