Tom Cruise a divortat a 3 a oara

Lumea lui Tom Cruise a părut să se prăbuşească atunci când cea de-a treia sa soţie, Katie Holmes, a cerut divorţul la sfârşitul lunii iunie. Cruise s-a dedicat total muncii, iar efectele încep să apară. Se pare că divorţul de Katie Holmes nu l-a afectat numai psihic, ci şi fizic.

Persoanele apropiate vedetei americane s-au arătat îngrijorate de faptul că actorul s-a dedicat cu totul muncii, după anunţul făcut de Katie Holmes în iunie, când Tom Cruise se afla în Islanda, unde filma pentru lungmetrajul SF "Oblivion".

 "Prietenii şi familia i-au cerut actorului să ia o pauză, însă el nu a dorit să asculte astfel de preocupări. El refuză să se oprească şi încearcă să arate că este puternic. Pare să nu mai fie el. Nu s-a mai antrenat aşa cum o făcea de obicei şi nici nu prea a acordat atenţie alimentaţiei. Hainele au ajuns să-i atârne pe el. Metoda sa de a trece peste acest eveniment este să muncească mult, fără a băga în seamă sfaturile primite de la cei care îi sunt aproape", a declarat un apropiat al familiei.

Cei doi actori au ajuns la un acord privind separarea lor după numai două săptămâni, însă divorţul a fost finalizat oficial luni, când un judecător din New York a semnat actul de divorţ, potrivit unor acte prezentate de E! News.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.