În general produsele apicole sunt bogate în vitamine și minerale, atât de necesare pentru sănătatea organismului, dar acum oamenii de știință încep să afle tot mai multe secrete ale alimentului pe care ar trebui să-l consumăm tot mai des.

Mierea este super-alimentul viitorului, însă proprietăţile ei benefice asupra organismului nu sunt cunoscute foarte bine de oameni.

Produsele apicole sunt foarte bogate în vitamine şi minerale, necesare organismului şi sistemului imunitar pe tot parcursul anului, indiferent de anotimp. Cei mai mulţi oameni folosesc mierea pe post de îndulcitor şi mult mai rar ca mijloc de prevenire a anumitor boli şi de întărire a imunităţii.

La nivelul Uniunii Europene, în Germania se consumă cea mai multă miere. Statisticile indică faptul că un german consumă în medie de 20 de ori mai multă miere pe lună decât un cetăţean dintr-un stat din sud-estul Europei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.