Purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu, Decebal Todăriţă, a declarat, luni, corespondentului News.ro, că un bărbat a ajuns, duminică noapte, la Unitatea Primiri Urgenţe cu o plagă înjunghiată în zona gâtului.

”La Unitatea de Primiri Urgenţe a fost adus un bărbat de 50 de ani cu o plagă tăiată în zona gâtului. A fost supus de urgenţă unei intervenţii chirurgicale, iar în prezent starea sa este stabilă, fiind internat la Terapie Intensivă”, a spus Decebal Todăriţă.

Poliţiştii au deschis o anchetă în acest caz, iar în funcţie de numărul de zilele de spitalizare de care va avea nevoie victima se va hotărî încadrarea juridică.

”Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Sibiu fac cercetări, în prezent, pentru vătămare corporală, după ce, în urma unui conflict spontan între doi bărbaţi, unul dintre ei a fost înjunghiat. Conflictul a avut loc la o nuntă în municipiul Sibiu”, a declarat Luciana Lazăr, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Sibiu.

Martorii la conflictul dintre cei doi nuntaşi spun că agesorul l-ar fi înjunghiat pe celălalt bărbat în gât cu un ciob, după ce a spart o sticlă.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.