Monica Buzărin l-a părăsit pe Tudy pentru un mexican, iar acum a ajuns să fie terorizată de acesta! Îi face serenade la balcon: urlă să se întoarcă la ea, o hărţuieşte, o roagă să îi facă un copil
După separarea de Oana Zăvoranu, Tudy a bifat o relaţie de şapte luni cu o blondă, însă aceasta l-ă părăsit chiar pentru fostul ei iubit, mexican de origine. Între timp, însă, soarta s-a întors împotriva Monicăi Buzărin, asistenta TV ajungând să fie hărţuită de către mexican. Acesta o terorizează vizitând-o zilnic în faţa balconului şI se roagă de ea cu cerul şI pământul să-i devină soţie.
Fosta iubită a lui Tudy a devenit o obsesie pentru mexicanul care i-a fost iubit mai mult de doi ani. După ce l-a părăsit pe Tudor Ionescu pentru a se împăca cu el, Monica Buzărin şi-a dat seama că ciorba reîncălzită nu mai are gust bun, motiv pentru care l-a părăsit din nou. Numai că, de data aceasta, mexicanul a început să-i facă zile fripte: o terorizează. Vine în fiecare noapte la ea la balcon şI urlă cât îl ţin plămânii. A cerut-o în căsătorie, o imploră să facă un copil cu el, o disperă cu telefoanele şi cu mesajele. Se duce şI îi bate şI la uşă, îi spune că e femeia vieţii lui, că nu poate trăi fără ea a povestit o sursă din anturajul Monicăi, pentru CANCAN. Deşi iniţial îşi făcuse planuri să plece cu el în Mexic şI să înceapă o cariera de actriţă, în telenovele, blonda şi-a schimbat radical planurile în momentul în care a reuşit să se angajeze ca asistentă la unul dintre showurile de divertisment de la Antena 1: ea vrea să rămână aici, să lucreze în televiziune. E ciudat, mai ales că el e un om foarte influent în Mexic şI îl cunoaşte pe patronul Televisa, cel mai mare companie de producţie de telenovele. Numai că ea nu vrea sub nici o formă să-şi întemeieze o familie, momentan ne-a mai povestit aceeaşi sursă. Din informaţiile noastre, Monica şI mexicanul s-au cunoscut în urmă cu mai bine de doi ani la o tetrasă din centul Capitalei, la un meci de fotbal al Barcelonei. De atunci, au rămas împreună, iar afaceristul a plimbat-o prin toate ţările din America de Sud.
Sursa: cancan.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.