ŞOC!!! Două vedete autohtone şi-au dat pe faţă relaţia amoroasă. El un celebru burlac, ea o cântăreaţă cunoscută au făcut show în parcarea unui restaurant
Cel mai nou cuplu monden face valuri în showbizul românesc. Atât ea, cât şi el au fost până de curând cei mai râvniţi burlaci, dar totul s-a schimbat atunci când au decis să formeze o pereche. DJ Wanda şi Sergiu Barboni, căci despre ei este vorba, au făcut senzaţie atunci când au hotărât să nu se mai ferească de ochii curioşilor şi să-şi arate dragostea şi în public.
Nonconformista DJ Wanda a declarat de nenumărate ori că este singură şi că nicio o relaţie amoroasă nu i-a rezistat întrucât viaţa agitată pe care o duce şi călătoriile dese pe care le face cu job-ul nu-i permit să aibă un partener. Se pare că extravaganta brunetă a decis să-şi mai încerce norocul cu nimeni altul, decât cu unul dintre cei mai râvniţi burlaci, Sergiu Barboni. Cum nici el nu şi-a găsit jumătatea în show-ul "Burlacul" al cărui protagonist a fost, cele două vedete au hotărât să-şi dea frâu liber sentimentelor şi să încerce să clădească împreună o frumoasă relaţie.

Cei doi au fost fotografiaţi în exclusivitate de paparazzii CANCAN în timp ce aveau gesturi tandre în parcarea unui restaurant. Înainte de a intra în local, unde erau aşteptaţi de nişte prieteni, Wanda şi Sergiu au stat preţ de câteva minute în faţa locului cu pricina, timp în care s-au mângâiat senzual, şi mai mult, fostul burlac i-a pus mâna pe fund dj-iţei în timp ce o săruta. Cei doi îndrăgostiţi s-au încins atât de tare, încât nu-şi dădeau seama că mai aveau puţin şi făceau un adevărat show erotic în parcarea restaurantului. După ce au realizat că totuşi sunt într-un loc public, s-au liniştit şi au intrat binedispuşi în local, unde s-au întreţinut cu prietenii.
Sursa: cancan.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.