Nunta anului a fost la un pas să rămână fără naş! Ionuţ Lupescu l-a salvat în ultima clipă pe Adrian Tărău. Vezi cine este omul politic pe care l-a înlocuit "Kaiserul"
Fiul fostului prefect de Bihor şi soţia sa, Mădălina, au avut parte de o petrecere de basm la Firenze, dar au întâmpinat şi o problemă neaşteptată. Numele naşului nu s-a ştiut până în ultima clipă. Până la urmă oficialul UEFA este cel care a avut onoarea.
Fastul şi eleganţa au fost ca la ele acasă la nunta lui Adrian Tărău. Evenimentul a avut loc la cel mai luxos resort din Toscana, Grand Hotel Villa Cora, în renumitul salon Sala degli Specchi, recunoscut pentru luxul demn de balurile familiilor regale. Invitaţii au fost răsfăţaţi cu delicatese şi băuturi alese, iar trupa Provincialii a întreţinut atmosfera. Doar că nunta anului a fost la un pas să rămână fără naş! Iniţial, ministrul Dezvoltării şi Turismului, Eduard Hellvig, şi soţia acestuia sunt cei care trebuiau să îndeplinească rolul de naşi. Câteva probleme apărute în ultima clipă l-au pus pe secretarul general al PNL în imposibilitatea de a-şi mai îndeplini rolul la importantul eveniment.
Rămas fără naşi, Adrian Tărău a apelat la Ionuţ Lupescu, un alt prieten apropiat, pentru a-l salva. "Kaiserul" a acceptat rolul de maximă importanţă la fastuosul eveniment. Surprinzătoare pentru invitaţi a fost decizia mirilor de a merge în luna de miere în Spania, deşi au strânse legături cu SUA, unde au locuit mai mulţi ani. Din câte se pare, motivul este reprezentat de unele probleme pe care Adrian Tărău le-a avut cu autorităţile americane. În 2010, casele sale din Chicago au fost puse sub sechestru deoarece pe numele lui era dată o decizie judecătorească prin care datora 881.330 de dolari către First Midwest Bank.
Sursa: cancan.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.