Misterioasa dispariţie a fostei doamne Columbeanu! Monica nu a mai luat legătura cu fiica ei de două luni şI jumătate şI nici nu poate fi contactată pe nici o cale
Primele zile ale lunii iunie au fost un adevărat calvar pentru Monica Gabor. Deşi spera că instanţa i-o va încredinţa pe Irina, vedeta a primit o lovitură atât de greu de suportat, încât şi-a făcut imediat bagajele şI a decolat către America. Deşi, potrivit ordonanţei judecătoreşti, avea dreptul să-şi petreacă jumătate din vacanţa de vară cu Irina, adică mai bine de o lună, se pare că Monica n-a mai dat nici un semn, fiind imposibil de contactat.
Înainte de termenul din iunie al procesului cu Irinel Columbeanu, pentru custodia fetiţei lor, în vârstă de patru ani, Monica a stat aproximativ două luni în România, petrecându-şi mai tot timpul în compania Irinei. Deşi era ferm convinsă că instanţa va fi de partea ei, vedeta a primit ca un bumerang vestea că micuţa va rămâne tot în grija tatălui său şI, fară să mai facă vreo declaraţie, a plecat spăşită, înapoi în America. Rămasă şI fără avocat, care a refuzat să o mai reprezinte, Monica n-a mai ţinut cont, se pare, că instanţa i-a dat dreptul de a petrece cu Irina prima jumătate a vacanţei de vară, adică aproximativ o lună şI jumătate, dispărând fără urmă.

Extrem de îndurerată şI şocată de verdictul magistraţilor, fosta doamnă Columbeanu a plecat în America, iar de atunci a fost imposibil de contactat de către reporterii cancan.ro. La emailuri sau apeluri telefonice nu a mai răspuns, iar sora ei, Ramona, a evitat să ofere vreo informaţie despre ea. Mai mult, Irinel Columbeanu le-a povestit apropiaţilor că n-a mai primit nici o veste din partea fostei sale soţii de când aceasta a plecat din ţară, nici măcar pe Skype. Astfel, se pare că Monica nu şi-a mai văzut fiica de două luni şI jumătate, iar singura care ar putea avea o explicaţie pentru acest gest ar fi chiar ea însăşi. Cu toate acestea, vedeta nu a renunţat la proces, în septembrie fiind un nou termen, în cadrul recursului. Rămâne de văzut dacă atunci îşi va face totuşi apariţia.
Sursa: cancan.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.