Obosită după un job la Timişoara, Adelina a gafat grav! Şi-a dat seama în aeroport că îi lipseşte… N-ai să ghiceşti ce a uitat bruneta în camera de hotel
În ultima vreme, job-urile de MC s-au înmulţit pentru Adelina Pestriţu, iar recent a fost amfitrioana unei petreceri de zile mari, într-un club, unde a rămas aproape până în zori. În momentul în care a ajuns la aeroport, bruneta a intrat în panică imediat ce şi-a dat seama că îi lipseşte ceva. Nu e vorba despre un lucru din bagaj, ci de căţeluşa ei, Nobby.Peste tot, pe unde pleacă, prin ţară, Adelina merge însoţită de căţeluşa ei, pe care o iubeşte ca pe ochii din cap. Numai că aceasta este atât de cuminte, încât Adelina nici nu-i simte prezenţa, uneori.

Aşa s-a întâmplat şI recent, când Adelina a fost invitată să prezinte un eveniment la Timişoara şI şi-a dat seama că Nobby lipseşte abia atunci când a ajuns în aeroport: "M-am panicat rău de tot şI i-am speriat şI pe ceilalţi. Nu ştiam unde este, ce s-a întâmplat cu ea, dacă am pierdut-o sau nu. Iniţial, nu mi-am dat seama că am lăsat-o în camera de hotel, dar mi-am adus aminte şI m-am întors să o iau. Noroc că am fost punctuală şI că am avut destul de mult timp la dispoziţie ca să mă întorc şI să prind avionul", a povestit Adelina, pentru CANCAN.
Sursa: cancan.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.