"Muschetar roman, sufletul meu, viata mea, iubirea mea, dragostea mea" – Anca Pandrea ii canta lui Iurie Darie ca sa-l adoarma
De mai bine de cinci luni, Iurie Darie, se afla pe patul de spital in urma mai multor probleme medicale. Alaturi i-a stat zi si noapte, sotia, Anca Pandrea care face tot ce-i sta in putinta ca Iurie Darie, "copilul meu" asa cum il alinta, sa se faca bine.
In interviul acordat in exclusivitate pentru cancan.ro, Anca Pandrea, spune ca ceea ce face nu e un sacrificiu, ci dragoste. Cele mai grele momente sunt acelea in care trebuie sa doarma separati.

"In 26 de ani noi nu am dormit despartiti, mi-e greu ca nu pot sa dorm cu el si sa-l tin de mana", spune printre lacrimi Anca Pandrea.

"Dimineata il dau cu apa sfintita, il dau cu mir, spun Tatal Nostru, ii citesc din Ingerii Pazitori". Anca Pandrea mai povesteste cum a reusit sa-l faca sa adoarma. I-a cantat o jumatate de ora o melodie compusa special pentru maestru: "Iuriscuta nani, Iuriscuta al meu, Iuriscuta lui Ancuta"

Momentele grele n-au trecut pentru actor, este hranit printr-un tub care ii ajunge direct in stomac. Anca Pandrea spera ca in curand Iura sa fie ca inainte: "Peste cateva luni, o sa-l pun sa vada acest interviu, eu o sa fiu obosita si o sa-l pun pe el sa ma ingrijeasca pe mine."

Adina Buzatu l-a vizitat pe marele actor iar pe langa incurajarile transmise, stilista ii sustine si material. Anca Pandrea cere ajutorul tuturor intrucat nu reuseste sa cumpere scutece, medicamente si alte lucruri necesare ingrijirii maestrului, dintr-o pensie de sase sute de lei. Florin Piersic a primit 300 de dolari pentru Iurie Darie de la o familie stabilita in Canada.

Donatii se pot face in contul deschis la Banca Transilvania – Agentia Stefan cel Mare, pe numele Ancai Pandrea.
Cont lei: RO45BTRL 04401201M20544XX
Cont euro: RO20BTRL 04404201M20544XX
Sursa: cancan.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.