Plină de nervi, Bianca Drăguşanu: "Să-mi bag p**a, nu mai stau aici. Nu mai vreau, nu mai fac"!
Bianca Drăguşanu s-a comportat ca o adevărată "DIVĂ" în prima zi de la emisiunea "Serviţi, vă rog". Roşcata nu s-a dezlipit de telefonul mobil şi nu s-a implicat aproape deloc în activităţile de la circ.
Bianca Drăguşanu nu se prea împacă cu munca! Roşcata, invitată să participe la emisiunea "Serviţi, vă rog", de la Pro TV, şi-a dat aere şi nu a avut răbdarea necesară să stea să-i asculte pe angajaţii circului.

"Bianca este frumoasă, dar aici, la circ, e un element negativ. În loc să înveţe să danseze, ea era cu telefonul în mână", a spus una dintre angajate.

Se pare că Bianca era mult mai preocupată de problemele personale cu Cristea, decât de treburile din circ.

A înjurat ca la uşa cortului

Încă din prima zi, Bianca a participat la spectacol. Ea a fost "obligată" să urce pe scenă şi să facă un număr cu şarpe şi cu pelicani.

"Au pus şarpele pe mine. Pelicanii ăia au un cioc cu care pot să mă înghită, are ciocul de un metru", a spus Bianca.

Cu toate că a rezistat eroic pe scenă, după ce a coborât, Bianca a început să înjure: "Să-mi bag p**a, nu mai stau aici. Nu mai vreau, nu mai fac. Au pus şarpele pe mine, leşin. Unu galebe. Vai, mânca-l-ar! Îi dau două pastile să doarmă"!

1 COMENTARIU

  1. sunt tare curios si poate ma lamureste si pe mine cineva cum se poate spune ca: „apa îngheţată şi-a mărit debitul şi astfel a ieşit din matcă………..” tare ciudat cu apa asta inghetata care isi mareste debitul…….

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.