Un tanar de 23 de ani din Alba a gasit o tehnnica noua de a talhari femei. In timp ce se afla pe bicicleta, a trecut in viteza pe langa doua femei in varsta si le-a smuls posetele de pe umar inainte ca ele sa poata realiza ce se intampla.

Doamna Silvia are 76 de ani de ani si iesise la plimbare. Tanarul a vazut-o de departe si a urmarit-o incet din spate, apoi a accelerat cand a trecut pe langa ea, s-a aplecat si i-a smuls geanta. Spera intr-o prada mai buna, probabil, dar s-a ales doar cu 60 de lei si un aparat auditiv. „Am simtit ca vine cineva si fiind trotuarul ingust eu i-am facut loc sa treaca. Era un baiat cu bicicleta scunda si geanta o purtam asa si cu mana dreapta a pus mana pe geanta si mi-a tras-o in jos si a fugit”, povesteste Silvia Cont, una dintre victime.

Nemultumit de prada, tanarul a atacat o alta femeie, de 59 de ani care mergea pe strada insotita de nepotei. Nici ea nu avea in geanta decat 10 lei, un telefon mobil si actele. N-au trecut insa mai mult de cateva ore pana cand tanarul a cazut in mana politistilor. El a mai facut inchisoare pentru furt, iar acum se va intoarce din nou dupa gratii, sub acuzatia de talharie.

Sursa: Pro TV

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.