Cântăreaţa americană a fost externată aseară din spital, după ce i-au fost tratate rănile cauzate de iubitul ei, Chris Brown, care a bătut-o înaintea începerii ceremoniei Premiilor Grammy, acesta fiind motivul pentru care cei doi au lipsit de la gala Grammy.

Poliţiştii care au anchetat cazul au declarat că Rihanna a suferit răni la cap şi corp, alegându-se în urma atacului cu umflături, vânătăi, contuzii şi nasul spart.Nu este prima dată când aceasta este văzută cu urme pe corp, ea a mai fost surprinsă cu urme de muşcături pe braţe şi degete.

Rihanna a fost externată din spital luni seara, aceasta a ales să iasă pe uşa din spate pentru a nu fi surprinsă de fotografi.

 

Rihanna a depus plângere împotriva prietenului ei Chris Brow, acesta a fost eliberat după ce a plătit o cauţiune de 50.000 de dolari. Chris s-a predat singur poliţiei, duminică seara şi urmează să se prezinte la tribunal pe 5 martie.

Chiar dacă a fost numit Artistul anului în topul Billboard 2008 specialiştii spun că după acest episod urât din viaţa sa nu va mai putea să aiba o cariera muzicală la fel .

 

Delia Hriţuleac

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.