Antonescu:  Decizia CC este nedreapta

Preşedintele interimar Crin Antonescu spune că atât el, cât şi PNL vor respecta decizia CC de invalidare a referendumului, deşi o consideră nedreaptă pentru că ignoră votul a opt milioane şi jumătate dintre români.

 Declaraţiile lui Crin Antonescu:

    Sunt dezamăgit de decizia Curţii, dar le spun oamenilor că nu avem altă cale în democraţie decât să respectăm regulile, iar hotărârea trebuie respectată.

    PNL rămâne în serviciul celor 7,5 milioane de oameni.

    Aştept ca Parchetul să mă aresteze, pe mine şi pe toţi cei care suntem în slujba oamenilor.

    Nu mă retrag din politică pentru că Băsescu a fost demis de români. Rămân în serviciul oamenilor care au vrut demisia lui Traian Băsescu. Traian Băsescu trebuie să demisioneze.

    Băsescu nu mai poate coabita cu 7,5 milioane de români.

    Procedura de suspendare şi referendumul au fost încercarea noastră de a rezolva marea problemă a României, regimul Băsescu.

    Chiar dacă respectă decizia şi chiar dacă Traian Băsescu va deveni legal preşedinte al României, pentru noi nu mai este un preşedinte al României sau este ilegitim. Noi nu îl recunoaştem.

    Curtea a refuzat să ia act de situaţia că cel puţin peste 2 milioane de alegători nu putea figura pe listele permanente.

    Am luat act de hotărârea CC şi primul lucru care trebuie spus este că atât eu cât şi PNL vom respecta decizia Curţii. Socotim această decizie nedreaptă.
 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.