Sabin Dragomir Cîmpan și Răzvan Grec sunt noii directori executivi ai ADI Deșeuri, respectiv ADI Apă Canal.
"În urma deciziei nr. 15/13.08.2012, a Consiliului Director al Asociației de Dezvoltare Intercomunitară pentru Servicii de Alimentare cu Apă și de Canalizare în Județul Bistrița-Năsăud, a fost numit în funcția de director executiv, domnul Răzvan Grec. Prin decizia nr. 17/17.08.2012 a Consiliului Director al Asociației de Dezvoltare Intercomunitară pentru Gestionarea Integrată a Deșeurilor Municipale în Județul Bistrița-Năsăud, domnul inginer Sabin Dragomir Cîmpan, a fost numit în funcția de director executiv"m se precizează într-un comunicat de presă al Consiliului Judeţean Bistriţa-Năsăud.
 Sabin Dragomir Cîmpan este licențiat al Institutului Politehnic din Cluj-Napoca și absolvent al programului de masterat Management performant, din cadrul Universității Babes-Bolyai Cluj-Napoca. Deține numeroase calificări în management performant, emise de către instituții internaționale de educație și formare.
Răzvan Grec este licențiat al Academiei de Poliție Alexandru Ioan Cuza din București și absolvent al Facultății de Drept din cadrul Universității Dimitrie Cantemir din Cluj-Napoca.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.