Judecătoarea Mona Pivniceru a declarat că se mai gândeşte până luni dacă va mai accepta funcţia de ministru al Justiţiei, fiindcă se sinte hărţuită după ce acum câteva zile ea a fost fotgrafiată în timp ce urma în maşina lui Andrei Năstase, fiul lui Adrian Năstase, potrivit România TV.

Mona Pivniceru a afirmat că subiectul fotografiilor în care apare "este o chestiune extrem de simplă şi de bun simţ". Mariana Alexandrescu, care a colaborat cu CSM la elaborarea Legii practicii juridice, ar fi venit să o ia cu maşina pentru a merge la ea acasă. Potrivit România TV, Alexandrescu ar fi lucrat în calitate de consilier la cabinetul lui Adrian Năstase când era deputat.

"Era dânsa şi şoferul. Eu nu-l cunosc pe Andrei Năstase. Era un şofer în maşină cu care nu am făcut cunoştinţă", a spus Pivniceru. "Asta ar însemna să-mi fac lista cu toţi cunoscuţii şi prietenii şi tot nu ar fi suficient că oricum m-ar urmări cineva oriunde mă duc", a spus judecătoarea, potrivit România TV.

Întrebată dacă ia în calcul o eventuală retragere a candidaturii la portofoliul Justiţiei, Pivniceru a răspuns: "Nu ştiu ce să fac, dar văd că este atât de importantă persoana mea este că nu fac un pas fără să fiu urmărită. Mai meditez dacă mai fac acest pas decisiv".

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.