Doi tineri, dintre care unul nici măcar nu avea permis de conducere, şi-au făcut de cap, duminică, cu o maşină neînmatriculată pe care au condus-o pe drumul public. Şi cum cireaşa nu putea lipsă de pe tort, cel care nu avea permis de conducere, a derapat, distrugând maşina amicului său de năzbâtii, plus două indicatoare rutiere.

 

Poliţiştii s-a sesizat, luni, din oficiu cu privire la faptul că în cursul zilei de 28 februarie 2016 un tânăr, în vârstă de 24 de ani, din localitatea Sângeorzu Nou, a condus un autoturism neînmatriculat, între comunele Lechinţa şi Sânmihaiu de Câmpie, pe care ulterior l-ar fi încredinţat unui tânăr, de 23 de ani, din comuna Rebrişoara, care nu posedă permis de conducere.

Acesta din urmă a condus autoturismul pe raza comunei Sânmihaiu de Câmpie, iar în intersecţia DJ 151 cu DJ 162, a părăsit partea carosabilă distrugând două indicatoare rutiere şi provocând avarii la autovehicul„, se arată într-un comunicat al IPJ BN.

Cei doi tineri s-au ales cu dosar penal.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de «Punerea în circulaţie sau conducerea unui vehicul neînmatriculat», «Încredinţarea cu ştiinţă a unui autovehicul unei persoane care nu posedă permis de conducere», respectiv «Conducerea unui vehicul fără permis de conducere»„, precizează sursa citată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.