Serviciul de Ambulanţă Bistriţa-Năsăud în parteneriat cu Consiliul Judeţean Bistriţa-Năsăud, Centrul Cultural Municiapl Bistriţa, Direcţia de Sănătate Publică BN, Colegiul Medicilor BN, Parohia Evanghelică C.A., Sindicaul Liber al Serviciului de Ambulanţă BN, Primăria Bistriţa, Centrul Judeţean pentru Cultură BN, Fundaţia „Doris”, Spitalu Judeţean de UrgenţăBistriţa, Ordinul Asistenţilor Medicali Filiala BN, Societatea de Concerte Bistriţa, organizează 20 de ani în slujba comunităţii.

Evenimentul are loc la data de 25 iulie, ocazie cu care vor fi organizate o serie de evenimente: expoziție de tehnică de intervenție, festivitate și concert în Biserica Evanghelică.

Serviciul de Ambulanţă Judeţean Bistriţa-Năsăud este o instituţie publică, cu personalitate juridică, care asigură pentru comunitatea din judeţul Bistrtiţa-Năsăud asistenţa medicală de urgenţă, transportul medical asistat şi neasistat, precum şi consultaţiile la domiciliu.

În 25 iulie, între orele 12.00 și 14.30, în Staţia Centrală SAJ BN va avea loc un simpozion al Ordinului Asistenților Medicali, iar de la ora 15.00,  se va desfășura ”Întâlnirea foştilor angajaţi” – întâlnire festivă la care vor participa personalul pensionat din cadrul SAJ BN în anii anteriori, precum şi actualii angajaţi, invitaţi, colaboratori.

Între orele 17.00 – 18.00, în Piaţa Centrală bistriţenii vor putea vedea tehnica de intervenţie, autospecialele din dotarea SAJ BN şi asista la mini ateliere de promovare: modul de accesare a sistemului, elemente de prim ajutor, modalităţi de prevenire a accidentelor, voluntariatul şi avantajele acestuia în acest sistem.

De la ora 18.00, în Biserica Evanghelică din Bistriţa se va desfăşura festivitatea ”Ambulanţa: 20 de ani în slujba comunităţii”. Va fi prezentat un material despre activitatea SAJ, urmată de celebrarea unei slujbe ecumenice de către preoţi aparţinând diverselor culte religioase. În încheiere va avea loc un concert festiv de muzică clasică susţinut de Orchestra de Cameră a Filarmonicii de Stat ”Transilvania” din Cluj-Napoca, dirijor: Romeo Rîmbu. În program: A. Vivaldi – Anotimpurile, A. Dvorak – Serenadă pentru orchestră de coarde în Mi Major op. 22.

11174789_125544577784372_8194362435654365350_n

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.