Tinerii grupului parohial “Adormirea Maicii Domnului” din cartierul clujean Mănăştur au participat la cea de a IV-a ediție a taberei de primăvară, organizată la Mărișel.

Tabăra a avut loc în perioada 8-10 mai și a debutat cu o cină unde s-au servit bunătățile aduse de fiecare participant.
Sâmbătă, cei prezenți au avut de ales între patru ateliere: culinar, metaniere, autoapărare și pregătirea unui foc de tabără. De asemenea, o experiență inedită a fost concursul de vânătoare de comori din natură, pe echipe.

Programul celor trei zile a cuprins activităţi diversificate, precum: discuţii duhovniceşti, rugăciunea de dimineaţă şi seară, jocuri de grup, cântece la chitară, sport, drumeţie, foc de tabără, iar duminică participare la Sfânta Liturghie, la biserica din sat.

„Anul acesta, discuțiile duhovnicești au avut ca punct de plecare tema ”Hristos – Dumnezeu adevărat care s-a întrupat pentru noi”. În mijlocul celor 20 de tineri, în ziua sâmbătă s-a aflat părintele paroh Dan Hognogi, iar duminică, la liturghie, a slujit părintele Vasile Roman, iar răspunsurile la strană au fost date de participanții la tabără”, potrivit RAdio Renașterea.

Tabăra a avut menirea de a întări comuniunea dintre membrii grupului parohial.

sursa foto: Radio Renașterea

IMG_0174

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.