Astăzi, 4 martie, pe DC 4, autocamion a căzut într-o prăpastie, de la o înălţime de cca. 100 m, ajungând în albia râului Ilva.

Un echipaj de descarcerare şi un echipaj de prim ajutor SMURD din cadrul Gărzii de Intervenţie Sîngeorz – Băi, alături de un echipaj aparţinând Serviciului Judeţean de Ambulanţă s-au deplasat la locul indicat.

Tânărul care conducea autocamionul, era din Poiana Ilvei, iar camionul aparținea unei societăți comerciale ce deservea Cariera de piatră Arșița.

În sprijin, a fost alocat şi echipajul de terapie intensivă mobilă SMURD, care a plecat de urgenţă din municipiul Bistriţa spre locul producerii accidentului.

În urma impactului extrem de violent, autocamionul a fost distrus în totalitate. Din păcate, pasagerul din dreapta, în vârstă de 23 de ani, a suferit leziuni incompatibile cu viaţa, echipajele medicale fiind nevoite să constate decesul, în timp ce conducătorul autocamionului, în vârstă de 22 de ani, a fost găsit în apa rece a râului Ilva, conştient, în soc hipotermic, cu multiple leziuni şi traumatisme„, potrivit ISU BN.

Victima a fost preluată de echipajul de prim ajutor SMURD şi transportată la UPU Bistriţa pentru continuarea investigaţiilor medicale.

În paralel, conducătorul auto a rămas încarcerat în cabina avariată a autocamionului, pompierii militari procedând pentru extragerea acestuia şi transportul pe malul râului.

 „Cercetările sunt continute sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă, urmând a fi stabilite cu exactitate împrejurările în care s-a produs evenimentul„, potrivit IPJ BN.

sursă foto: ISU BN

DSC_3576
DSC_3577
DSC_3579

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.