În perioada 13-21 decembrie, cei care își vor face cumpărăturile de la Magazinul Cotidian, aflat pe str. Ștefan cel Mare, pot dona o parte dacă doresc, pentru familiile nevoiașe din zona rurală a județului, potrivit membriilor Rotaract Club Bistriță.

 

„Împreună cu alimentele strânse Rotaract Club Bistrița va mai dona și hanie familiilor nevoiașe. Dacă doriți să donați haine sau jucării vă rugam să ne contactați”, se arată pe pagina de socializare a clubului.

Pe parcursul celor 9 zile membrii Rotaract Club Bistrița vor avea un stand și un coș de cumpărături unde doritorii vor putea să doneze din cumparaturile făcute. Înainte de intrarea în magazin, membrii Rotaract vor explica fiecărei persoane care este scopul campaniei, oferindu-le un flyerul. Flyerul conține atât produsele care pot să fie donate, cât și sponsorul principal, localitățile în care se mai desfășoară proiectul, locațiile unde vor fi duse alimentele, pagina de facebook și site-ul proiectului și asociației pentru o mai bună transparență a desfășurării acțiunii caritabile.
„Astăzi tu dăruiești” este un proiect început acum 6 ani de către clubul Rotaract București și are ca scop strângerea de alimente pentru ajutarea celor nevoiași în perioada sărbatorilor de Craciun și de Paște.
De la an la an tot mai multe cluburi Rotaract din România s-au alăturat campaniei, proiectul devenind unul districtual, desfășurat anul acesta în 17 de orașe din România prin intermediul a 20 de cluburi Rotaract.
Orașele în care se desfășoară proiectul sunt: Craiova, București, Buziaș, Piatra Neamț, Suceava, Deva, Râmnicu Vâlcea, Timișoara, Alba Iulia, Iași, Bistrița, Cluj-Napoca, Sibiu, Arad, Lugoj, Sighetul Marmației și Jimbolia.

Proiectul este susținut de: Magazinul COTIDIAN și Blue Apple Concepts.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.