La data de 10 decembrie, în urma verificărilor efectuate, poliţiştii Secţiei 1 Poliţie Rurală Bistriţa au identificat un tânăr, în vârstă de 24 de ani, din localitatea Cozma, judeţul Mureş, bănuit că în noaptea de 12/13 octombrie 2014 ar fi sustras aparatură electronică dintr-un autoturism parcat pe raza localităţii Silivaşu de Câmpie, aparţinând unui bărbat, în vârstă de 43 de ani, din aceeaşi localitate.
La aceeaşi dată, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Bistriţa au depistat pe raza municipiului, un bărbat, în vârstă de 39 de ani, din Bistriţa, în timp ce încerca să introducă într-un autoturism materiale de construcţie, pentru care nu a putut face dovada provenienţei.
În urma verificărilor efectuate de poliţişti s-a stabilit faptul că materialele de construcţie au fost sustrase de pe o stradă din municipiu, unde se efectuează lucrări de reabilitare termică.
Prejudiciul cauzat, în valoare de 150 de lei a fost recuperat şi restituit persoanei vătămate.
Faţă de cei doi bărbaţi cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt calificat respectiv furt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.