Licitaţia organizată de Tribunalul Bistriţa-Năsăud, prin Sistemul Electronic de Achiziţii Publice, pentru construirea noului sediu al Judecătoriei Beclean a fost câştigată de SC Record Bistrita.

Oferta firmei bistriţene, din totalul de cinci depuse, a fost cea mai avantajoasă din punct de vedere financiar, dar a avut ca atu şi perioada de garanţie acordată şi de durata pentru remedierea defecţiunilor în perioada de garanţie.

Dacă iniţial valoarea contractului a fost estimată la 16,9 milioane lei, fără TVA, în urma licitaţiei s-a ajuns la o valoare de circa 11,71 milioane lei, realizându-se astfel o economie de peste cinci milioane lei.

Lucrările de construire a noului sediu al Judecătoriei Beclean ar trebui finalizate în termen de 30 de luni de la data semnării contractului.

În actualul sediu (vezi foto 2), o fostă şcoală generală reamenajată, Judecătoria Beclean funcţionează din anul 1994, anul în care aceasta a fost înfiinţată. Clădirea are două săli de judecată şi birouri pentru întreg personalul, cu cuprinderea tuturor activităţilor impuse de legea de organizare judiciară şi Regulamentul de organizare a instanţei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.