Trei mii de kilograme de porumb au fost confiscate luni, în localitatea Parva, de poliţiştii năsăudeni de la un bărbat din Tureac, care nu avea acte de provenienţă pe marfă.

Pe lângă faptul că i-a fost confiscat porumbul, bărbatul a primit o amendă în valoare de 1.500 de lei.

"Polițiști din cadrul Secției 6 de Poliție Rurală Năsăud au depistat în trafic pe DJ 172  în localitatea Parva, pe  B. Grigore de 32 ani din Tureac  care transporta cu o autoutilitară cantitatea aproximativă de 3000 kg. de porumb boabe, fără a putea prezenta documente legale de proveniență.
La fața locului echipa operativă a Serviciului de Investigare a Fraudelor a luat față de conducătorul  auto, măsura sancționării contravenționale  cu amendă de 1500 lei iar marfa, în valoare aproximativă de 1950 lei, a fost reținută în vederea confiscării", se precizează într-un comunicat al IPJ BN.

Potrivit sursei citate, Serviciu de Investigare a Fraudelor continuă cercetările în acest caz.

1 COMENTARIU

  1. felicitari darius aratate ca organizatia TNL-Bistrita este cea mai unita organizatie si ca avem cel mai bun presedinte al tineretului CE INTRECE ORI CE OM DIN TARA CE SE CONFRUNTA CU EL,sa ai mereu succes in tot ceea ce faci pentru tine si pt noi ca organizatie iti multumim ca esti printe noi te iubim mult:*

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.