Poliţiştii Secţiei 2 Poliţie Rurală Prundu Bârgăului s-a sesizat din oficiu, la data de 16 septembrie, cu privire la producerea unui accident de circulaţie, pe raza localităţii Tureac, soldat cu pagube materiale.

Un bărbat, în vârstă de 32 de ani, din localitatea Tiha Bârgăului, în timp ce conducea un autoturism, aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice, a pierdut controlul autovehiculului, a părăsit partea carosabilă şi a colizionat gardul unui imobil.

De asemenea, la data de 17 septembrie, un tânăr, în vârstă de 23 de ani, din comuna Zagra, a fost depistat de poliţişti în timp ce conducea un autoturism pe DC 39, între localităţile Piatra şi Mireş, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice. Tânărul a fost implicat, la rândul său, într-un accident rutier, fără victime, după ce, pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile de drum şi al consumului de alcool, autoturismul pe care îl conducea s-a răsturnat în afara carosabilului.

Faţă de aceştia cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ,,Conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe”.                  

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.